MaDLaB: Teambuilding

 
Japanske småretter - sharing food

Japanske småretter - sharing food

Teambuilding

MaDLaB tilbyder teambuilding med udgangspunkt i japansk madlavning. Teambuildingen afsluttes altid med et fælles måltid med de japanske retter, vi har lavet på teambuildingen.

Hos MaDLaB arbejder vi ud fra tanken om måltidet, som et samlende element - ikke mindst i det at spise det, vi har skabt i fællesskab.

Vi tilbyder forskellige forløb: Måske laver I maden sammen, eller I konkurrerer på forskellige hold imod hinanden. Fokus er på at skabe noget sammen ud fra jeres forskellige kompetencer og på tværs af de daglige roller.

Vi kan bl.a tilrettelægge forløb, hvor deltagerne udfordres i samarbejde, lederskab, det at lytte, eller formidle viden/opgaver videre i løbet af forløbet.

Vi forbereder teambuildingen i samarbejde med jer, så den passer til det, jeres dag omhandler og tilrettelægger teambuilding på en måde, så alle kan være med.

Alle teambuilding tager ca. 4 timer og afsluttes med et fælles måltid .

Eksempler på teambuilding:

  • -  Community - I arbejder sammen om, at skabe et fælles måltid. Det kan være frokosten, hvor måltidet skal være en samlende pause fra dagens andre opgaver. Eller måske dagens afsluttende måltid; vi sørger for, at instruere og guide deltagerne igennem de forskellige trin.

    I skal bruge samarbejdsevner, blive enige om smag, finde fingerfærdig-hederne frem og til sidst anrette maden i klassisk japansk stil. I ender med et lækkert japansk måltid - samlet i små retter som sharing food til bordet. Når I er klar til at spise sørger vi for, at der også er kolde japanske øl.

  • -  Masterclass - I skal tilberede et måltid bestående af japanske småretter. Vi fortæller om råvarerne, deres egenskaber, smag og hvordan retten skal laves. Herefter skal I fordele opgaverne mellem jer, således at I kan skabe et resultat så tæt som muligt på udgangspunktet.

    I får brug for lederskab, ejerskab, at lytte og samarbejde på tværs af vanlige roller. I slutter af med, at samle et smukt japansk måltid, som I spiser sammen som sharing food.

  • -  Stafet - I skal tilberede et måltid sammensat af flere små japanske retter - I skal ende med sharing food på bordet. Holdene fordeler opgaven indbyrdes. Undervejs skifter retterne hænder, og det skal formidles videre, hvor i processen den enkelte ret er.

    I får brug for evnen til at formidle, samarbejde, at give opgaven videre og have tillid til det endelige resultat. Der skiftes flere gange under tilberedningen af måltidet. I slutter af med, at spise sammen.

  • -  Dyst - Hvilket team laver det bedste resultat? Kan I arbejde sammen? Vi viser jer grundopskriften til retterne, hvorefter hvert hold skaber deres egen variation i forhold til smag og tilberedning.

    I arbejder med samarbejde, lederskab, beslutningstagning og strategi på tværs af vanlige roller. Hele processen ender i et lækkert japansk måltid, som i spiser sammen.

  • -  Hånd og hoved - I skal tilberede et japansk måltid, som er sammensat af små lækre retter til et bord med sharing food. I vælger en leder på holdet, der skal bevare overblikket og instruere resten af teamet i, hvordan opgaven skal udføres. Der er mulighed for at skifte roller undervejs alt efter, hvor stort teamet er.

    Her arbejder I med formidling, inspiration, lederskab, at lytte og have tillid til det færdige resultat. I samler til sidst et smukt japansk måltid, som I spiser sammen.