Ulrik Ramsing – om ledere uden formelt personaleansvar

CfL_Ulrik_Ramsing_014_Color_4256

LUFPA – Organisationens Nye Superhelt

Lederen Uden Formelt PersonaleAnsvar – LUFPA’en – er en hastigt voksende gruppe af nye og erfarne ledere, der varetager et stadigt større og mere strategisk ansvar på tværs af  organisationens formelle magtstruktur. Rollen omfatter alt fra chefer og projektledere over direktører i frivillige organisationer til ledelse i  partnerdrevne virksomheder. Fællesnævneren er et udtalt behov for at kunne lede og motivere vanskelige opgaver og situationer uden afsæt i en organisatorisk magtposition.

Foredraget tager afsæt i bogen “Unplugged – din vej til autentisk ledelse” og forklarer hvordan du lykkes i en rolle, hvor pisk og gulerod tilsidesættes for et mere personligt og autentisk lederskab, der baserer sig på stor selverkendelse, lynende effektivitet, motiverende kommunikation og afstemte samarbejder. Du introduceres til konkrete værktøjer og udvalgte dele af bogens ni råd; altsammen klar til brug og deling som overskuelig kortplanche.

ItemImage

Unplugged – Autentisk og Motiverende Ledelse på Spillekort

Unplugged er ledelse, der virker og motiverer, når du skal lykkedes uden organisationen som backingkor og forstærker. Unplugged – din vej til autentisk ledelse, er en anmelderrost bog fra Gyldendal Business, der også har udgivet det tilhørende spil ledelseskort med bogens ni råd og tyve væsentligste værktøjer.

Og Unplugged er et forrygende foredrag, der binder det hele sammen:  Efter en introduktion til ledelsesvejen TAO – tag Tid, lav Aftaler og vær Opmærksom er der frit afsæt i kortspillets næsten uendelige case-generator, som du lærer at bruge til at italesætte og adressere dine interpersonelle ledelsesudfordringer.

Prosa CV – Ulrik Ramsing

Ulrik Ramsing er chefrådgiver hos CfL og arbejder som forandringsagent med at udvikle ledere og organisationer frem mod større mening, produktivitet og sikkerhed. Vejen er ofte usædvanlig og har omfattet alt fra storskala simulationer til sociale medier og brætspil.

Som international konsulent har Ulrik Ramsing arbejdet med at gøre ledelse både spændende, effektivet og sikkert ved at fokusere på tid, aftaler og opmærksomhed — hvilket også er rammen for hans seneste bog “Unplugged – din vej til autentisk ledelse”, der er udkommet på Gyldendal Business.

Efter seks år i USA med fokus på missionskritiske installationer i bl.a. material handling industrien har Ulrik Ramsing siden 2006 arbejdet ud fra Danmark med strategi, innovation og team performance. I de seneste år er der yderligere fokuseret på den interpersonelle ledergerning, specielt indenfor energi og offshore, hvor Affective Safety Leadership er en ufravigelig nødvendighed i komplekse, højrisiko real-time beslutninger.

Alle foredrag foreligger på dansk og engelsk og har i de senere år været tilpasset og afholdt i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, England, Belgien, Holland, Frankrig, Tyrkiet, USA, Indien og Kina.

BOOK DENNE FOREDRAGSHOLDER

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: