Trine Hahnemann

trineh_665660_10151208478434036_103447891_o

Trine Hahnemann er kendt og anerkendt kok både herhjemme og i udlandet, international debattør og foredragsholder, madskribent og indehaver af firmaet Hahnemanns Køkken, der dagligt står bag 3.000 frokoster i private og offentlige virksomheder i Storkøbenhavn.

Hun har et passioneret forhold til rug, er en engageret fortaler for økologi og bæredygtige løsninger, samt at mad skal være lavet med kærlighed og at måltidet er en af de sidste bastioner, der binder os sammen. Hun bliver ofte brugt som hovedtaler ved internationale konferencer, symposier m.m.

Trine har holdt indlæg på TEDxKrakow og ved Nordisk Ministerråds arrangement i forbindelse med Rio+20. Hun er medforfatter på en bog om Syrisk kultur, hvor hun også arbejder med unge syriske flygtninge for at sprede glæden ved Syrisk madkultur.

Trine har forfattet ni kogebøger på dansk og 4 på engelsk. Hendes seneste kogebog udkom på engelsk i efteråret 2016 I UK og USA – Scandinavian Comfort Food. Hun skriver ofte i magasiner og aviser I Amerika og Storbritannien. Hun har desuden optrådt på The Great British Bake Off (Den store bagedyst) og været gæst på BBCs største madprogram Saturday Kitchen. Ligesom hun har markeret sig i det ikoniske radioprogram Women’s hour I BBC4 and The Food Programme BBC4.

Trine har to børn og bor nu, efter flere år med arbejdsadresse i London, i København med sin mand, der også er en del af Hahnemanns Køkken. Udover arbejdet her og skribentvirksomhed vil hun nu også koncentrere sig om at komme ud til foredrag, konferencer, messer osv.

Udvalgte aktiviteter de seneste 3 år:
2016: Womans hour, BBC4 London

2016: Speaking at Parabere Forum, Bari

2016: Speaking Culinary Action, Basque culinary institute

2015: Speaking at NY WCR Conference

2015: Host at Danish TV Baking Show TV2Fri

2014: Guest speaker and baker at Maine Kneading Conference

2014: Great British Bake Off and Saturday Kitchen

2014: Guest at Wells Food festival

2014: Guest at Aldeburgh Food Festival

2014: Scandinavian Baking published in the UK

2014: Oxford, speaking and cooking at the Oxford Food Symposium

2014: Teaching Scandinavian baking with Richard Bertinet

2013: Guest at Valentine Warner’s Scandinavian TV series

2013: New York, speaking at the UN Gender and Biodiversity side event organised by the Nordic Council of Ministers

Foredrag:
Trine Hahnemann har, som det fremgår at aktiviteterne ovenfor, adskillige emner, hun brænder for og kan skræddersy et foredrag i forhold til målgruppe og ønsker. Oplagte emner:

  • Bæredygtighed, madspild, biodiversitet
  • Rug og dens fortræffeligheder
  • Måltidet, hygge og “comfort food”
  • Skandinavisk mad og bagværk
  • Råvarer i sæson og det globale i det lokale

Book Trine Hahnemann

 

Reklamer

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: