Solveig Bjørnestad

Solveig1

Solveig Bjørnestad er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1977 – 1981. Hun har en mangeårig bred journalistisk erfaring som reporter og vært på TV avisen.
Specialiserede sig i erhvervsstof som reporter på DR´s “Pengemagasinet” fra 1998. Og blev vært for Danmarks Radios erhvervsdebatprogram “P1Business”, da programmet blev søsat i 2007.  Her har Bjørnestad bestyret programmet siden med ugentlige debatter om alt fra “De stygge kapitalfonde” – “Oprydning af giftgrunde” – “Privathospitaler” – “Social dumping” – “MRSA -faren” –  ” Landbrugets krise” – ” Danmarks forhold til Bankunionen” – “Finansloven ” – til ” Den livstruende stress”.

Bjørnestad har også diskuteret konkrete sager i erhvervsvirksomhederne som “Jyske bank i stormvejr” om skatteplanlægning, “Salget af Dong til Goldman Sachs”,  “Ballade i Tryg” om manglende medlemsdemokrati samt “Trekantsdramaet  i den nordjyske bankverden”. Hun har i øvrigt haft en lang række erhvervstopchefer som gæster til mere personlige portrætsamtaler.
Speciale: kontante direkte debatter – med faglighed og research som redskab og snusfornuften og erfaring i rygsækken. Kan lyttes hver fredag kl. 13.30 til 14.00, når P1Business sender direkte debat.

Seneste opgaver:
I 2015: Vært ved Vejle kommunes Nytårskur  2015.
I 2014: Debat for DSK: Kampen om kunderne. Debat for Danske Seniorer om “Alders-diskriminikation på arbejdsmarkedet”.  Vært for Ledernes Hovedorganisation´ s konference: “Ledelse i Dag”. Debat Cafeteatret:” Oprydning efter Finanskrisen – hvem tager ansvaret.”

BOOK Solveig Bjørnestad

Reklamer

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: