Rikke Göransson


I 2008 blev hele Danmark præsenteret for en fighter – en person som vedholdende kæmpede hårdt og indædt for at opnå et godt resultat eller rettere for at vinde Robinson Ekspeditionen 2008, som den yngste deltager nogensinde i Danmark.
Sejren blev springbræt til et job som Tv-vært på Paradise Hotel, som nu kører på hendes tiende år.

Rikke er inspirationskilde til skønhed og mode og bag kjolerne og kameraet er en kvinde med motorcykel kørekort, som bl.a. har kørt co-pilot ræs med sin far i rallyspring, og elsker ekstremsport, motorsport, surfboarding, backpacking, bjergbestignig, svømning under vand med en tank på ryggen, zibling gennem junglen, sovende i telt, klatrende på en bjergside, hikende på vulkaner eller i fuld fart over havet i en båd. Rikke er konstant på udkig efter sit næste eventyr, og siger følgende:

”HC. Andersen havde i den grad ret, da han sagde ”at rejse er at leve”. Jeg føler mig altid lykkelig, når jeg er på nye færder på vores smukke klode”

Rikke er certificeret fitness instruktør, kostvejleder og Advanced scooperdiver. Træning og kost er en stor del af Rikkes liv, og måske derfor har hun en enormt engageret følgeskare på de sociale medier, hvor folk finder inspiration og rådgivning til en sundere livsstil. Rikke træner bl.a. udendørsløb, cardio på maskiner, reformer, hot yoga, funktionel træning og vægttræning.

”Med træningen følger også en dejlig sund livsstil, når det kommer til kosten. Jeg elsker at undersøge, hvad jorden har at tilbyde os af kulinariske naturligt sunde oplevelser. Hvis det er økologisk og bæredygtigt på samme tid, får jeg næsten glædeståre i øjnene”.

 I 2014 og 2015 er Rikke med som både video journalist og tilrettelægger på Robinson Ekspeditionen Strong. I 2016 starter hun på Psykoterapeutisk institut og samme år bliver hun uddannet dokumentarist ved Kort- og dokumentarfilmskolen.

Nøgleord: Verdensborger, eventyrer, drømmer, opdagelsesrejsende, ekstremsport, fitness, psykoterapi, madlavning, tv-vært, mode, make- up, sundhed, økologi, spirituel, visuel storyteller, skabsfeminist, motivator, aktiv ferie, yoga, rawfood, motorsport, radio, OCR løb, kultur, velgørenhed.

Send en forespørgsel vedr. foredrag, værtsroller, influncerjobs

Reklamer

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: