Pia Lindell – Gadens Børn

Hvordan tro skaber muligheder – selv hvor det er mest håbløst.

– foredrag med Pia Lindell Qwist (Gadens Børn)

Vi stopper alle op en gang imellem og tænker, at verdenen er uretfærdig. Vi sender en tanke til nødsstedte mennesker og får lyst til at handle. Men for de fleste af os udebliver handlingen. Vi slår det hen og sender et bidrag til en nødorganisation. For Pia Lindell Qwist blev det forandringen på hendes liv. Det blev til etableringen af – indtil videre – tre skoler og et dagtilbud for indiske gadebørn, der lever et ubeskyttet og utrygt liv på en af Kolkata’s største stationer. Det blev til nye muligheder for netop disse børn.

Oplev et inspirerende og hjerteskærende foredrag om, hvordan en rejse til Indien og et møde med udsatte og hjemløse børn, blev starten på en meningsfuld personlig rejse. Men allervigtigst, hvordan det blev til en lang række konkrete projeter og tilbud til hjemløse børn i Indien. En mulighed for, at de kan opleve tryghed, få stillet sulten, blive behandlet for sygdomme og til sidst få en uddannelse, der kan inspirere til drømmen om et liv væk fra gaden.

Hør om Pias mod til at kæmpe sig vej gennem Indiens bureakrati, og vejen til at få organiseret et samarbejde mellem indiske medarbejdere og danske frivillige. Og hør om, hvordan hun – når hun ikke styrer projekter i Indien – bruger det meste af sin tid i Danmark på at indsamle midler, arrangere velgørenhedsmiddage og banke på hos danske virksomheder for at vække deres sociale ansvarlighed.

Hendes engagement er livsbekræftende, smittende og sætter vores egen hverdag i voldsomt perspektiv. Det er hjertet, der driver hende, men det kræver mod og mest af alt troen på, at det kan lade gøre. Til gengæld bliver det til et livsbekræftende møde med børn, der mod alle ods kan udtrykke vitalitet, livsglæde og turde drømme.

Pia Lindell Qwist
Pia Lindell Qwist er stifter og generalsekræter i Gadens Børn. Hun er forhenværende selstændig og ejer af ”Det gamle Røgeri” og ”Røg, tapas og vinbar!. Derudover har hun en baggrudn sim uddannet tjer. Kommis og tigligre konferencechef på ”Berlingske Medier”. Hun er gidt og er selv mor til to børn. Efter en ferie i Indien i 2012, startede hun Gadens Børn. EN 100 % non-profit organisation.

Pia honorar for foredraget går ubeksåret til Gadens Børn.

Book Pia Lindell

Gadens Børns webside

Reklamer

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: