Om os

Kier Communication

Kier Communication er et formidlings- og arrangements bureau med fokus på ordstyrer, foredragsholdere, underholdning og events.

Kier Communication sætter en ære i at være den sparringspartner og/eller samarbejdspartner, som finder den rette aktuelle og kompetente ordstyrer eller foredragsholder og sammensætter lige nøjagtigt det program, der passer til formålet – om det så er et internt firmaarrangement, et åbnet morgenmøde eller gå-hjem møde, et biblioteksarrangement, et efteruddannelseskursus, et aftenkursus, en fest, et debatmøde, et personalemøde, en launch, en surprise event, et seminar eller en konference.

Såvel kunden som kundens målgruppe, dvs. tilhørerne, skal gå styrket og opløftede hjem fra et arrangement. De skal ikke føle, de bare får mere af det samme, altså spilder tiden. De skal føle, at de fik noget ekstra, at de blev inspireret og at indholdet blev leveret med personlighed og i høj kvalitet!

Kier Communication vil gerne være prikken over i’et eller den lille katalysator, der gør en forskel. Både for kunderne, tilhørerne og for vores ordstyrer/foredragsholdere, hvor sidstnævnte er nøje udvalgt, og hvor vi løbende udvikler på nye foredrag og emner/temaer. Vi har også adgang til en del værter og foredragsholdere, som ikke er synlige her; men som vi har aftaler med og dermed kan booke ad hoc.

Med andre ord alt er muligt; der er foredragsholdere og ordstyrere med eksklusiv ret tilknyttet Kier Communication, men i kraft af vores netværk og erfaringer i event- og foredragsbranchen finder vi gerne eksperter/ oplægsholdere efter behov og ønsker fra vores kunder udenfor vores “stald”. Om det så er en medicinsk statistiker eller en Johnny Cash ekspert, der skal på programmet.

Susanne Kier, MD

Et ultrakort cv: Projektmanager på DR Booking, hvor jeg igennem to år opbyggede en succesfyldt ordstyrer og foredragsafdelingen, der blev lukket 31.12.2016. Inden jeg kom til DR var jeg bl.a. manager for Caroline Henderson og Cæcilie Norby, Marketingchef på BMG Music, Arrangementschef i Gentofte bibliotekerne, Eventmanager på Berlingske Media. foruden at have drevet selvstændighed virksomhed. Jeg er cand.phil. i kulturformidling med bifag i litteraturhistorie.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: