Om os

Kier Communication

Kier Communication er et formidlings-, agent- og arrangements bureau med fokus på værter, ordstyrer, foredragsholdere, influencers, podcasters, underholdning og events.

Kier Communication sætter en ære i at være den sparringspartner og/eller samarbejdspartner, som finder den rette aktuelle og kompetente persona til et givent job som matcher kundens behov – f.eks. til et internt firmaarrangement, et åbnet morgenmøde eller gå-hjem møde, et biblioteksarrangement, et efteruddannelseskursus, en fest, et debatmøde, et personalemøde, en launch, en surprise event, et seminar, en konference, en festival eller en kampagne.

Såvel kunden som kundens målgruppe, skal føle sig styrket og opløftede efter vores klienters medvirken. De skal ikke føle, de bare får mere af det samme, altså spilder tiden. De skal føle, at de fik noget ekstra, at de blev inspireret og at indholdet blev leveret med personlighed og i høj kvalitet!

Kier Communication vil gerne være prikken over i’et eller den lille katalysator, der gør en forskel. Både for kunderne, tilhørerne og for vores ordstyrer/foredragsholdere/influencers, hvor vi nøje udvælger dem, vi repræsenterer, og hvor vi løbende udvikler nye tiltag og arrangementer. Vi har også adgang til en del værter og personligheder, som ikke er synlige her; men som vi har aftaler med og dermed kan booke ad hoc.

Med andre ord: alt er muligt. Der er værter, foredragsholdere, ordstyrere og influencers med eksklusiv ret tilknyttet Kier Communication, og i kraft af vores netværk og erfaringer i medie-, underholdnings- og foredragsbranchen finder vi gerne eksperter/ oplægsholdere/personligheder efter behov og ønsker fra vores kunder udenfor vores “stald”. Om det så er en medicinsk statistiker, en Johnny Cash ekspert eller en vært til et award show, der skal på programmet.

København, okt. 2018

 

Disclaimer:
Retningslinjer for brug af hjemmesiden kiercom.dk

Ophavsret:
Alt materiale mv. på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til lov om ophavsret.

Tekster, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på denne hjemmeside må ikke downloades, kopieres, reproduceres, distribueres eller på anden måde bearbejdes helt eller delvist uden skriftlig tilladelse.
Kontaktdata findes under kontakt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: