Nikolaj Sonne

so ein ding mig presse billede pressebillede pr

Teknologistorm – med udsigt til orkan
Teknologi udvikler sig hurtigere end nogensinde før – og udviklingen accelererer! På under ti år er hukommelseskort mere end 1000-doblet i kapacitet og mobildata er faldet 12.000 gange i pris. Og vi er først lige begyndt.

Mobiltelefoner skyder gamle forretningsmodeller i smadder og robotterne er i gang med at løsne de skruer der hidtil holdt dem fast på fabriksgulvet. Firmaer der i dag lever af at bringe pakker fra A til B er begyndt at installere 3D printere mens lamme mennesker rejser sig og går. Computere genkender eftersøgte og tæver verdensmestrene i Jeopardy. Fremtiden er ikke hvad den har været – den er meget vildere.

Nikolaj Sonne er uddannet journalist og arbejder til daglig inde i fjernsynet på Danmarks Radio. Efter 9 sæsoner med gadget-tech programmet So ein Ding, har Nikolaj kastet sig over fjernsyn om fremtiden.

I gamle dage slog Nikolaj sig løs som journalist og senere redaktør på gadgetmagasinet GEAR, hvor han også lavede GearTV, der vandt FDIM´s Bedste Danske WebTV i 2008.

BOOK Nikolaj Sonne

Reklamer

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: