Mika Heilmann

kier-communicationMed Mika som foredragsholder og underviser får man altid hands-on redskaber til at implementere i hverdagen, så deltagerne får en oplevelse af at kunne bruge det lærte med det samme og reelt skabe positive forandringer i arbejds(livet).

Mika Heilmann er Integrative Coach Professional, JFK University, certificeret stress vejleder samt mindfulness practitioner.

BOOK MIKA:
Du kan booke Mika til vedkommende og inspirerende foredrag, gå-hjem-møder, kurser og modul opbyggede kursusforløb.

Foredrag/gå-hjem-møder:

Stress af!
– Mindfulness i hverdagen

Ønsker du/I at få indsigt i hvordan du på ganske kort tid, selv kan være i stand til at skabe mere ro, energi og overskud i hverdagen, så er dette foredrag noget for dig/jer.
Til dette foredrag får du/I et indblik i mindfulness og de principper der ligger bag samt en introduktion til hvordan du/I kan begynde at praktisere mindfulness i din/jeres hverdag.
Lær den metode som alle taler om og bliv klædt på til at håndtere den stressede hverdag, så den ikke håndterer dig.

Udbytte – du/I får:
Indblik i filosofien og tankerne bag mindfulness
Viden om principperne i mindfulness og hvordan du/I kan bruge dem både fagligt og personligt
Indsigt i hvordan mindfulness kan styrke dig og din/jeres autencitet
Øvelser der øger dit/jeres nærvær privat- og arbejdsmæssigt
Meditationer du/I kan bruge fremover i dit/jeres arbejds(liv), som giver indre ro
Inspiration til at skabe en arbejdsdag fyldt med glæde og energi

 

Mika kan bookes til foredrag og kurser i følgende emner:
Mindfulness – Stress af! – mindfulness i hverdagen
Stress forebyggelse – lær at leve livet uden stress/stress fri zone – tak
Coaching – sæt dig mål og nå dem!
Kommunikation – lyt og stil de rigtige spørgsmål
Lær kunsten at meditere og skab indre ro
Brug din historie til at skabe en ny historie – skab nye vaner i dit liv

Dette siger deltagere om Mika:

Kære Mika;
Jeg gik en tur ned gennem strøget efter kurset i dag og bearbejdede alle de indtryk du præsenterede mig for. Jeg må indrømme, at jeg inden kurset, forsøgte at holde mine forventninger nede på et minimum, da jeg i kraft af andre kurser har erfaret, at det meget har været gentagelser og opsummeringer af ting jeg allerede har arbejdet med. Forventninger eller ej – jeg er i hvert fald blevet positivt overrasket og det er jo altid dejligtJ Jeg har fået rigtig meget med fra dit kursus – ny viden og konkrete redskaber.Din behagelige adfærd, din åbne og rolige fremtoning samt dit brændende engagement og tro på det du beskæftiger dig med smitter. Du virker utrolig afbalanceret og skaber et trygt forum, hvori det er muligt at afprøve sig selv, på trods af at det kan syntes lidt pinligt/farligt.
Tak for et rigtig godt kursus.
Mange hilsener og varme anbefalinger fra Lena Veng

”Jeg kontaktede Mika Heilmann, i det vores afdeling havde nogle udfordringer i forhold til work life balance. Vi havde medarbejdere, som følte sig stressede og vi havde brug for konkrete værktøjer til at forbedre vores daglige arbejdsgang. Vi fik også kigget på alle medarbejdernes værdier. Hvad er det der ”tænder” den enkelte. Det har efterfølgende været et super opfølgningsværktøj for mig som leder. Mine forventninger er til fulde blevet indfriet efter vores foredrag og temadag med Mika Heilmann. Vi har fået personlige værktøjer til at håndtere daglige udfordringer og vores afdeling som helhed er blevet mere balanceret. Jeg kan varmt anbefale Mika Heilmann”.
Kirsten Søndersted-Olsen, AMBU Academy & Marketing Productions

 

 

Reklamer

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: