Marie Alkestrup

Marie Emilie Alkestrup er skønhedsredaktør på Costume, hvor huntil dagligt skriver artikler om skønhed, sundhed og nye tendenser.

”Fra barnsben af har mine tanker ustandseligt kredset omkring læbestift, mascara og den rette hudpleje, og i takt med at jeg blev ældre, blev denne interesse kun større. Derfor kan jeg heller ikke holde fingrene fra tastaturet, når det gælder om formidling af alt det bedste inden for skønhedens verden”.

Marie startede som skønhedsskribent tilbage i 2014 på sin egen blog Mindyourmakeup og bruger i dag også sin personlige Instagramprofil til at dele sin ekspertviden og give skønhedsinspiration til både de rutinerede makeupentusiaster og til dem, der bare er nysgerrige på at lære lidt mere om makeup og hudplejetips

I 2015 startede Marie som praktikant på Costume.dk og blev derefter ansat som digital journalist og sideløbende hermed skønhedsassistent, hvilket førte til Maries nuværende stilling som skønhedsredaktør på Costume, hvor hun både skriver, repræsenterer Costume til forskellige arrangementer og laver videoindhold.

Med titlen skønhedsredaktør på magasinet Costume har Marie en ekspertise og viden indenfor især skønhed, livsstil og mode, som hun dagligt formidler på en måde, så alle kan være med, både skønhedsnørden og den helt almindelige forbruger, som bare gerne vil have en creme, der virker. Maries hovedfokus på magasinet er at fortælle de mange læsere om tidens trends, hvorfor hun også vil være ideel til at præsentere et brand. Som Influencer kan Marie bl.a. bookes som underviser, til Master Classes, Workshops, events og på SOME platforme som Instagram, Facebook, Snapchat og YouTube.

Nøgleord: skønhed, sundhed, tendenser, mode, livsstil

Instagram

Booking

Reklamer

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: