Lillian Kretz

lilliankretz@x2

Lillian Gjerulf Kretz er journalist, forfatter og moderator.

Hun har igennem en årrække været vært på DRs nyhedsflagskib Tv-avisen 21.30 og 21søndag og har stået i spidsen for en række af stationens store satsninger som statsministerdueller, folketingsvalg og programmet “Året, der gik”. Én milliard tv-seere verden over fulgte med, da hun var vært ved den Internationale Olympiske Komités konference i København, hvor hun med sin medvært fra BBC kunne afsløre, at Rio bliver værtsby for OL i 2016.

Og netop i 2016 prøver hun kræfter med en værtrolle i programmet Sundhedsmagasinet DR1 sammen med Peter Qvortrup Geisling.

Hun har tidligere rapporteret fra brændpunkter som Afghanistan, Afrika og Libanon og tilrettelagt dokumentarprogrammer til både radio og tv. Hun stod som medtilrettelægger bag DRs store internationale interview-serie, “De skrev Historie”, med ti verdensledere i den varme stol. Serien er blevet solgt til en lang række lande.

Lillian Gjerulf Kretz er en særdeles rutineret moderator på dansk og engelsk og kan matche ethvert arrangement med stort engagement og professionalisme.

BOOK Lillian Kretz

Reklamer

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: