Kim A. Page – om den uforglemmelige præsentation, stemmetræning og træning af højre hjernehalvdel

_DAP0163#2-1

Kim A. Page startede sin karriere som sanger og performer, før hun begyndte at udvikle undervisningsforløb og foredrag. Hendes livslange passion for lœring og udvidelse af horisonten, har gjort at hun har boet og arbejdet i 8 lande og 3 kontinenter.

Hun er BA i dramaturgi fra Aarhus Universitet og MA i Organization Development fra Sonoma State University i Californien, og et af hendes specialeområder er kommunikation og præsentationsteknik: Hvordan kommer jeg ud over kanten, hvordan får jeg mig selv med, trods sommerfugle og udfordringer fra alle kanter? Ja, hvordan får jeg teknik, nœrvœr og overskud til at give en præsentation, som er uforglemmelig?

I sine 20’ere var Kim det, hun kalder for stemmeoholiker, mens hun gik på scenen som sanger og studerede sangteknikker. I starten handlede det om at formidle egne sange over scenekanten, og efter hånden blev hun mere optage af, hvad stemmen kan gøre som instrument. Da hun begyndte at undervise i sang opdagede Kim, at de forskellige teknikker egnede sig specielt godt til at dæmme op for forskellige slags stemme-hæmninger, og det blev til en metodik, som hjælper talere og alle os, der bruger stemmen som en del af vores hverdag. (Og det er jo de aller fleste af os!)

Foredrag: alle foredrag kan gives 1 eller 2 x 45 minutter

–   Uforglemmelige Præsentationer – Når gnisten i øjet er målet…

For nogle af os kan det at tale til et publikum med succes virke som en fjern drøm på grund af nerver og mangel på konkrete redskaber. Eller… så er vores præsentationer udmærkede. Men der er en stor forskel mellem udmærket og evnen til at forlade et publikum med stjerner i øjnene. Ethvert publikum har en stille drøm, gør det relevant, gør det levende, gør dette nu til noget aldeles, aldeles specielt…

Vi vil levere vores budskab, men vi ønsker da også at gøre præsentationen uforglemmelig, hvordan gør vi det?

Kim har udviklet en metodik omkring kontrakten mellem taleren og publikum, som viser os, hvordan vi kan undgå talerens faldgruber. Foredraget byder også på fem trin til at forberede en præsentation på den rigtige måde.

–   Den Ukendte Budbringer – Stemmen som redskab og ressource

Vores stemme fungerer som en bro mellem det, vi ønsker at sige og vore lyttere. Som komunikationsredskab er stemmen intim på en helt unik måde. Flere undersøgelser indenfor nonverbal kommunikation har vist, at stemmens klang har en væsentlig indvirkning på vores evne til at få vores budskab frem.

Når vi kommunikerer på telefon, uden ansigtsudtryk og kropssprog, bliver stemmen hovedudtryksmiddel for de nonverbale aspekter af vores budskab. Stemmen afslører vores overbevisninger og vores holdning til indholdet af dét, vi siger. Og i situationer, hvor der er en konflikt, mellem de talte ord og stemmens klang, vinder stemmens klang over ordenes indhold… Alligevel har de fleste af os kun et begrænset kendskab til stemmen som kommunikationsredskab.

 • Hvorfor er stemmen så vigtig, og hvordan påvirker den vores selvtillid?
 • Hvilke er de oftest forekommende hæmninger på stemmen?
 • Hvilke stemme-elementer kan vi træne op?

–   Nonverbal Kommunikation – Siger du, det du vil med hele dig…?

Har du nogensinde intuitivt følt, at en person siger én ting og mener noget andet?

Du havde sandsynligvis ret, siden 93% af al interpersonel kommunikation bliver modtaget gennem nonverbale signaler. Konceptet ’intuition’ er ofte vores måde at forklare ukendte nonverbale signaler på, som vi ikke har lært at tolke.

Nonverbal kommunikation er hurtigere og mere umiddelbar end verbal kommunikation. Viden om hvordan vi kan håndtere nonverbal kommunikation er uundværligt for enhver, som ønsker at mestre sin personlige og professionelle kommunikation. Det er denne del af vores fremtoning, som giver os udstråling og trovœrdighed, redskaber vi tager i brug, når vi ønsker at have indflydelse på folk omkring os.

Lær om forbindelsen mellem krop og sind, om mave-hjernen, højstatus og lavstatus signaler, om nærvær og den effektive status-gynge.

Workshops:

Kims fingeraftryk som underviser er hendes evne til at inddrage deltagernes erfaringer og behov. Det har hun lært undervejs, mens hun har undervist alt fra politikere til indsatte, fra pœdagogmedhjœlpere til NASA ingeniører. Kim kommer uden powerpoints, rustet med et nœrvœr som giver fleksibilitet og plads til det, der kun kan folde sig ud i nuet…

–   Uforglemmelige Prœsentationer – fra 4 – 16 timer

Hvordan håndterer vi nerver og sommerfugle i maven før og under en prœsentation?

Hvordan forbereder vi os på den bedste måde?

Hvordan erobrer vi publikums opmœrksomhed?

Hvad er en effektiv åbning, og hvordan konkluderer vi, sådan at publikum vil høre mere, når vi har sagt vores sidste ord?

Træning i talekunst handler om at udvide tryghedszonen, og om at forbinde dig selv med dine følelser, sådan at du kan skabe troværdighed, udvikle evner for at få dit budskab igennem og overbevise dit publikum. Som deltager kommer du til at give mange præsentationer og lære af egne og andres eksempler.

–   Stemme workshop – Gør stemmen til dit kommunikationsredskab – fra 4 – 12 timer

Stemmetræning hjœlper os med at

·   kommunikere mere effektivt

·   øge virkningen af vores budskab

·   skabe forbinde med vores lyttere/medarbejdere

·   bevare koncentrationen og vœre tilstede i nuet

·   træne personlig kraft og udholdenhed

·   vide hvordan vi kan takle nerver i vanskelige situationer

·   forbedre selvtillid og trivsel

Gennem bevidsthed om stemmen og hvordan den kan bruges, får vi nye valg, når vi udtrykker os, dette hjœlper både i samspil med andre og til præsentationer.  Øvelserne inkluderer åndedræt, stemme- og kropsforbindelse, klang arbejde, følelsesmæssig udtrykskraft, dynamik, artikulation og stemmekraft.

–   Workout for Højre Hjernehalvdel – Forlad Tryghedszonen & Styrk din Personlige Elasticitet  –           fra 8 – 16 timer

Med en livsbane udover det sœdvanlige og en baggrund indenfor det kreative felt, ved Kim rigtigt meget om at forlade tryghedszonen og tœnke på kryds og tvœrs af konventioner og vaner. Hun blev opfordret til at lave en workshop i innovation for en master ved Sant Ignasi-ESADE universitetet i Barcelona, som hun senere har haft succes med i virksomheder. Da Kim skulle vœlge en fordybelse til sin Master opgave i Organisationudvikling ved Sonoma State University, valgte hun at undersøge effekterne af denne workshop ved at give den til ledelsesgruppen i et progressivt firma i Oakland. Både teorien bagved innovation i virksomheder og de overvœldende positive resultater var en overraskelse. I tillæg til workout af den højre hjernehalvdel, får deltagerne et boost til fordybede samarbejdsevner og nye redskaber til beslutningsprocesser.

–   Nonverbal Kommunikation & Aktiv Lytning – 4 timer

Deltagerne får en fysisk oplevelse af de nonverbale redskaber, vi tager i brug, når vi kommunikerer med hinanden. Resultatet er, at vi bliver nemmere at forstå og føler os bedre tilpas i krævende kommunikations-situationer. Øvelser i:

 • krops-bevidsthed
 • åndedræts-teknikker
 • krops-sprog
 • status-bevidsthed

Aktiv lytning er et af de mest kraftfulde redskaber, som kan fremme en god forbindelse med andre. Desuden får vi mere indflydelse og bliver mere ’populære’, når vi klarer at udøve aktiv lytning – det er nemlig langt fra nemt… Lytning er en undervurderet fœrdighed, som kan trænes op, vi får både teori og nogle praktiske øvelser. Når du mestrer aktiv lytning kan du:

 • forbedre din evne til at reagere i øjeblikket
 • vinde dine lytteres opmœrksomhed
 • løse konflikter og uenigheder gennem at bruge konkrete redskaber

Der kan skrœddersys forløb med Kim som underviser og foredragsholder, både i Danmark, Sverige, Norge, Spanien, London, San Francisco og Dubai. Foredrag og workshops kan arrangeres uafhœngigt af hinanden, og de kan gives på dansk, svensk, norsk, engelsk og spansk.

—————————————————————————————————————————————————-

En af Kims passioner er Shakespeare, og som et ekstra krydderi kan hun også levere et kulturelt indlæg herom:

–   En Dåseåbner til Shakespeare’s Univers – Få ham ned på jorden og ind i hjertet  

Shakespeare præsenteres rent faktisk på en måde, som han selv havde vœret den første til at protestere imod. William’s ord er ikke litterære tekster, hvor meget end din gymnasielærer mente det, og hans dramaer skal heller ikke læses som bøger. Desuden giver hans teaterstykker ikke mening, hvis man ikke kender de kræfter, som var på spil i det renæssance univers, som han så trofast spejlede. Kims foredrag tager jer med på en rejse ind i en tidsepoke med heksebrænding, individets fødsel og et teaterliv som var hver mands eje, i den korte tid det varede…

BOOK DENNE FOREDRAGSHOLDER

Reklamer

One comment on “Kim A. Page – om den uforglemmelige præsentation, stemmetræning og træning af højre hjernehalvdel

 1. Pingback: Jazz din event op med et anderledes foredrag | Kiercom.dk - events, foredrag, kurser og seminar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: