Katrine Ring

Katrine Ring er professionel DJ og spiller overalt i Danmark og i udlandet. Hun holder desuden foredrag om gadekunst og om DJ-kultur. Hun har en baggrund som kulturjournalist og fungerer også som moderator. 

Katrine Ring er en af Danmarks bedste kendte DJ’s med over 25 års erfaring i ind- og udland og med egne klubber. Hun er også den første og foreløbig eneste DJ, der er optaget i Kraks Blå Bog. Modtog hædersprisen Kim Schumachers DeeJay Pris. Hun holder foredrag om at være DJ, om faget og om hvilken rolle DJ’en spiller i musikken i dag.

Som DJ spiller hun til receptioner, middage, lounges med udgangspunkt i jazz, soul, house, lounge og elektronica. Også fester og klubber spiller hun på.
Desuden har hun specialiseret sig i at spille klassisk musik som DJ. Det er der pt højst 20 personer, der gør på verdensplan. Bl.a. er hun studievært på det klassiske DJ-program Natsværmeren på DR P2.

Gadekunst dvs street art er også Katrine Rings arbejdsområde. Hun har skrevet bogen Walk This Way – about street art i 2012 og været kurator på den hidtil største udstilling om og med gadekunst i Danmark på museet KØS i Køge. Derudover har hun dokumenteret gadekunsten gennem et årti og fotograferet fire årskalendere med gadekunst. Hun holder jævnligt foredrag om emnet.

Referencer:
Bolia
G-Star
Roskilde Festival
Levi’s
Finans Danmark
Vejle Kunstmuseum
Louisiana
Brandts, Odense
Slots- og Kulturstyrelsen
Danmarks Radio
NNIT (Novo Nordisk IT)
Blixen Museet
Politikens Hus
KØS
Diginity
Den Frie Udstillingsbygning
Skodsborg Kurhotel
Papirøen/Toldboden

Send en forespørgsel

 

Reklamer

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: