Fatih Dorumlu

Fatih Dorumlu er født og opvokset i Istanbul, men har boet i Danmark i mere end ti år. Han har en forkærlighed for rejser, æstetik, kultur og natur.

I sit arbejde som Visual merchandise ansvarlig for brands som bl.a. Topshop, Vero Moda og Jack&Jones har hans æstetiske sans og de små detaljer været naturlige arbejdsredskaber, som han brugte til at skabe et udtryk, der vækkede folks interesse. Med det sagt blev Fatih i 2006 headhuntet som Visual merchandise manager og stylist af tøjmærket Saint Tropez i København.

Dette eventyr skulle vise sig at være Fatihs første rigtige rejse ud i verden. Selvom han fra barnsben havde en passion og kærlighed for naturen og dyrelivet, har det udelukkende været gennem magasiner og dokumentarprogrammer, at dette behov blev tilfredsstillet. Rejsen til Danmark eller rettere Brande var i begyndelsen fyldt med hjemve, fortvivlelse, usikkerhed, sprogbarrierer og kulturelle forskelligheder. Efter et par måneder skiftede Fatih disse dæmoner ud med åbenhed, lærerprocesser, venskaber, forelskelse, udfordringer, selvtillid og selvværd.

Nøgleord som senere skulle vise sig at være drivkraften bag hans konstante lyst til og behov for at rejse og udforske interessante og anderledes kulturer, destinationer og relationer. Disse rejseminder blev gemt på Fatihs kamera, hvor han en dag opdagede sit talent for at fange et visuelt udtryk, som giver den helt rigtige og troværdige stemning af konteksten, og hvor omdrejningspunktet er COLORFUL.

Fatih ændrede sit Instagram navn til ”Fatih’s Catch Of Life”, og han begyndte især at dele disse rejsebilleder med sine 200 følgere på sin Instagramprofil og indenfor kort tid eksploderede opmærksomheden fra diverse rejseblogs, rejsebureauer og helt almindelig mennesker, som både drømmer sig væk via billederne og bliver inspireret til deres næste rejse. Fatih giver sin følgere håb og mod på at realisere deres drømme, hvorfor han også på blot 10 måneder har fået opbygget en engageret følgerskare på 13.100 følgere som fortløbende er i vækst.

Nøgleord: rejser, kultur, æstetik, natur, farver, inspiration, mode og byliv.

Instagram 

Booking

 

Reklamer

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: