Bo Rune Madsen

Bo Rune Madsen er grundlægger af bandet Mew, som han forlod i 2015 til fordel for et nyt liv med nye perspektiver, nu som succesfuld kunstmaler, sanger i bandet Turbolens og kreativitets guru.

Oplev ham fortælle om ovennævnte aspekter og overvejelser samt hør hans personlige rejse i kreativitetens verden – i et underholdende foredrag der vil ændre dit syn på livet, legen og nysgerrigheden for evigt.

Foredrag:
Renaissance mennnesket – fremtidens superstjerner
Hvad skal vi leve af i Danmark i fremtiden?

Hvilke kvalifikationer og evner skal fremtidens unge besidde, hvis vi som samfund fortsat skal udvikle os og skabe velstand, således at vi kan bevare velfærdssamfundet? Og vigtigst af alt: samtidigt have et sjovere og mere tilfredstillende arbejdsliv end tidligere generationer har haft!

Politikerne mener, at vi skal leve af vores kreativitet. Altså vores evne til at tænke anderledes og skabe nye orignale ideer, vi kan skabe produkter og oplevelser af. Men hvorfor skærer de så ned i timerne i de kreative fag i skolerne og ensretter blikket på samfundet, når det netop er nye perspektiver og vekselvirkningen mellem det kreative og det faglige, der giver de bedste forudsætniger for at blive en fornyer?

Hvad er kreativitet egentligt, og kan man træne det? Hvad er en god kreativ process? Hvad er det, vi gør rigtigt, når vi lykkes med at skabe noget enestående til verden?

Book Bo Rune Madsen

 

 

 

Reklamer

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: