Nyhedsbrev for januar 2018

 

Vi springer ind i 2018 ved at lancere to nye områder i Kier Communication:
Influencers og Podcasts. Se længere nede i nyhedsbrevet.

Desuden springer Tobias Hamann ud som hypnotisør og går dermed sin morfar Ali Hamann i bedene med et hypnoseshow til efteråret. Mere herom i næste nyhedsbrev.
Men der er også show at hente, når Niels Fried-Nielsen har succes med at skræddersy en talk før en filmforevisning i biografer, på skoler eller biblioteker. Eller når Carsten Dahl kombinerer sit foredrag med live musik.
Sidst men ikke mindst er Pernille Tranberg aktuel med foredrag vedr. etik på sociale medier qua sagen om deling af børneporno blandt unge.

Vel mødt i 2018, vi glæder os til at se og høre fra jer. Og til jer der planlægger FOLKEMØDET følg link nedenfor vedr. ordstyrere og værter.

Mange hilsner
Susanne Kier

Se alle ordstyrere, moderators og værter her
Se alle foredragsholdere her

Influencers

Influencers 
Som de fleste har bemærket, har de sociale medier igennem de seneste år fået en kollossal indflydelse. De klassiske PR kanaler som radio, tv og print har stadig indflydelse, men for mange målgrupper har de sociale medier som Instagram YouTube, Facebook m.fl. langt større betydning og dermed indflydelse på brugerne, kunderne, publikum.

En influencer – en toneangivende, troværdig mere eller mindre kendt person, som er aktiv og leverer vedkommende, inspirerende, spændende og måske sjovt indhold på de sociale medier – kan være et anderledes aktiv at alliere sig med for en virksomhed, et brand eller en kampagne. Vel at mærke når influenceren og virksomheden er det rette match. Som når Tobias – kagemanden har været på “kagebordsvandring” i Sverige for Visit Sweden.
Vi vil inden længe have omkring 20 profiler i influencerafdelingen.

Podcast

Podcast
Podcasts er i stor vækst som kommunikationsmiddel, såvel til underholdningsom undervisning eller slet og ret til information.

Flere virksomheder, private som offentlige, har fået øjnene op for fordelene ved at nå brugere, kunder, medarbejdere mm. gennem lyd – enten ved selv at podcaste eller sponsorere podcasts.
Kier Communication repræsenterer ikke så få toneangivende journalister og personligheder, så som Mads Steffensen, Anders Høeg Nissen, Mette Walsted og Nikolaj Sonne, der alle er kendte, journalistiske stemmer. Kier Communcation har de professionelle værktøjer til at lave podcasts. Podcasts kan være lyd og/eller billede.

Tobias

Carsten Dahl er først og fremmest en æstetisk mystiker, tænker og som skabende kunstner – et usædvanligt flittigt og virksomt moderne renæssance menneske.
For ham, er hans kunst og virke, hvad enten det er på lærredet, på pianoet, som komponist eller som foredragsholder –  en konstant undersøgelse af de psykologiske,  menneskelige og  religiøse spørgsmål og måske især dilemmaer i den kunstneriske indre nødvendighed – benævnt af ham selv som: “Værket”.
Carsten er både aktuel som foredragsholder, musiker og kunstmaler, hvor flere elementer kan kombineres til et arrangement.
Læs mere

Niels Frid-Nielsen
 

Niels Frid-Nielsen har med stort succes i flere sammenhænge været brugt i biografer, på biblioteker, i kulturhuse og på skoler til at lave en “talk” om en given film eller tv-serie, som optakt og “opvarming”, hvor publikum dermed sidder med samme udgangspunkt, når lyset slukkes. Han skræddersyr gerne sit oplæg efter konkrete ønsker, og her er nogle af dem, som han allerede har leveret talks på: Filmene Casablanca og On the Waterfrontsamt tv-serierne Homeland og House of Cards.
Læs mere her

Pernille Tranberg

Pernille Tranberg er uafhængig foredragsholder og rådgiver i dataetik for virksomheder, myndigheder og organisationer og medforfatter til bogen Dataetik – den nye konkurrencefordel. Hun holder desuden foredrag for individer og teenagere om de forandringer, datatidsalderen fører med sig, og digitalt selvforsvar; hvordan man kan tage nogenlunde kontrol over egne data. En problematik der desværre blev yderst aktuel i indeværende uge, da over 1000 unge blev stævnet i forbindelse med deling af krænkende videomateriale.
læs mere

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: