En levende DJ legende – nu med foredrag

Dan Rachlin har været DJ, siden han var 15 år og har mere end 30 år i bagagen som DJ, konferencier, radio- og TV-vært.

Det startede i gymnasiet og udviklede sig senere til at inkludere diverse fester, og fra 1984 var han toneangivende på radio og TV. Især i årene hvor The Voice var den førende kommercielle radio i DK. Desuden har han optrådt som konferencier og vært på div. shows samt være skribent hos Ekstra Bladet og Berlingske Tidende. I dag optræder han som discjockey ved private arrangementer.
Ligesom han er radiovært på DR P5 og P7.

Endelig er han er også talerør eller opinionsdanner på sociale medier, nærmere bestemt Facebook, hvor Dan Ranchlin dels er en habil storyteller omkring dette og hint i og omkring den verden, Dan ser og oplever. Dels giver han også gerne sine meninger til kende omkring urimelige eller uretfærdige vilkår i såvel den virkelige verden, som den politiske virkelighed, vi lever i.

Dan egner sig endvidere fortrinligt til at holde foredrag, og han vil gerne ud at møde folk, komme i dialog på andre tidspunkter end, når der skal festes. Og det bliver ikke kedeligt af den grund, der vil altid være lyden af musik og anekdoter til stede, når Dan træder op!

Læs mere her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: