Kier Communication anno 2016

D25BD96D-6FB9-4516-8B6C-71834A56C554[98][1]

Efter to års arbejde med at opbygge og konsolidere DR Bookings afdeling med voksenværter som ordstyrere og foredragsholdere, blev afdelingen på det nærmeste lukket fra den ene dag til den anden.

Derfor bliver Kier Communication nu relanceret med mere end 50 DR værter og journalister, der kan bookes som ordstyrer, moderators, værter og foredragsholder.

Det er et stort ønske at videreføre det arbejde, der er etableret mellem foredragsholdere og ordstyrere på den ene side og kunder og arrangører på den anden side.

Og selvfølgelig er det ærgerligt, at DR Booking blev lukket, men Kier Communication er utrolig stolt over at føre arbejdet videre  og repræsentere nogle af landets bedste moderatorer og foredragsholdere. Kender de fleste personligt og respektere de regler, de arbejder under i DR i forhold til f.eks. bijob og etik. Vi, undertegnede og event/sales manager Jesper Tae, vil levere et højt service niveau med hurtig feedback og fleksibilitet og håber således på et fortsat godt samarbejde med alle de kunder, som har benyttet sig af DR Booking samt tidligere og nye kunder af huset.

På forhånd tak.

Susanne Kier, januar 2016

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: