Niels Birkemose – “diamonds are forever…”

IMG_0051

Diamanter indeholder fragmenter af lyset fra jordens skabelse – og den diamant som ses her koster 20 millioner kr.

Så smukt omtaler man diamanter. Det er naturligvis fordi diamanter både er meget gamle, omkring 150 mio år, og fordi en perfekt slebet diamant har evnen til at reflektere lys smukkere end noget andet materiale på jorden.

Gennem mit arbejde som journalist på DR-TV har jeg fået muligheden for at komme ind bag diamantverdenens lukkede døre. Jeg har på mine rejser besøgt det fineste diamantsliberi i verden, jeg besøgte diamanthandlere i Antwerpen og jeg var i Hong Kong til verdens største diamantmesse, hvor nogle af de sjældneste og kostbareste lyserøde diamanter kun fremvises for særligt indbudte på et eksklusivt hotelværelse på det berømte Peninsula Hotel og hvor køberne afgiver lukkede bud, for at få fat i de sjældne stene.

Læs mere og book Niels her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: