Jacob Gurevitsch – musik for sjælen

Jacob G. foto

Jacob Gurevitsch er netop aktuel med solo-debutalbummet ‘Lovers in Paris’.

Jacob’s karriere som soloartist startede for et par år siden, han udgav en remixed version af titel nummret på opsamlingen ”Sound Of Copenhagen”, dj Kenneth Bager, hørte remixet blive spillet på Ibiza’s største radiostation og kontaktede straks Jacob. Han signede derefter Jacob til sit pladeselskab Music For Dreams. Titelsangen er siden da blevet skrevet færdig og fået et mere filmisk præg hvor tankerne ledes hen på de klassiske franske og italienske film scores. ”Lovers In Paris” har sidenhen fået mere end 100.000 views på You Tube og medvirket på den franske compilation Buddha Bar samt den prominente musikserie Café del Mar.

Albummet er bygget op omkring hans passion for den spanske guitar, der begyndte i 2002, mens han turnerede med det legendariske danske band Savage Rose. Jacob skulle spille en spansk-inspireret intro til et nummer og blev straks hooked på det spanske guitar.

Læs og lyt her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: