Time out – pause – on hold – stand by

2711439 (2)

 

Kært barn har mange navne og her er sågar en lænestol, der hedder Time out! Den ligner grangiveligt en behagelig fætter til at tage sig en pause eller time out i!

KK Communcation har igennem nogle måneder holdt pause fra eller bare været stand by på de sociale medier. Dels fordi der har været travlt ude i landet med opgaver, dels for som et lille eksperiment at se, hvordan livet i butikken er uden masser af aktivitet på sociale medier. Det er ligesom om sommeren kalder på oplevelser ude i den virkelig verden. Og med en fed sommer og ditto vejr trækker oplevelser, hvor man møder mennesker i levende live lidt mere end den virtuelle kontakt – den analoge verden er sgu stadig den, der stikker dybest!

Som bekendt betyder Time Out qua det engelske magasin af samme navn, såvel det med lige at få lov til at gøre status, som fx. i håndbold, når der er time out, ligesom det jo simpelthen også betyder “tid ude”, altså det at blive sluppet fri og dyrke oplevelser ude i byen eller, hvor man nu foretrækker at slå sine folder.

Med andre ord Time Out kan anbefales! Ikke bare i forhold til sociale medier, men sådan i det hele taget, er det slet ikke så dumt.

Hermed god weekend eller skulle man sige Time Out

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: