Patent mig her og der…..

eibigger

Det er i dag, der skal stemmes ja eller nej til en fælles europæisk patentdomstol – og der er vist ingen, der har, om jeg så må sige patent på, det rigtige svar. Det må tiden vise uanset udfaldet….

Grundet et stort engagement ude af huset, nærmere bestemt i et rigtigt stort hus, nemlig DR, er Kier Communication gået i partnerskab med Kenneth Bo Haagerup, og vi har taget navneforandring til KK Communication.

Kenneth er uddannet event koordinator fra eventbureauet QAKK Sjælland Aps. Han har blandt andet lavet større events for Pandora og Novo. Desuden er han vant til at booke foredragsholdere for kunder fra sin bureautid.

I de fleste tilfælde findes der ikke patentløsninger, men det nye set-up betyder, at de store længerevarende opgaveløsninger kan få fuld fokus, samtidigt med at ad hoc booking og opsøgende arbejde kan varetages professionelt. Vi håber og tror på, at det er den rigtige løsning.

KK Communication har endvidere indgået et samarbejde med to arrangementssteder, hvor der bliver åbne foredrag fra august og året ud. Programmet vil ligge klar i starten af juni.

Fortsat god valgdag 🙂

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: