Vi går mod lysere tider…husk det

2013foto

På en klar vinteraften i Sydspanien kan man simpelthen se Afrika – det er Riff bjergene, der ligger derude i horisonten! Det er forunderligt, når man har sådant et udsyn – alene solens farve giver glød i sjælen og minder én om, at der er lys og varme forude!

Ja, ja, nogle måneder tager det nok lige; men så kan man imellemtiden få noget fra hånden. Vi har da heller ikke ligget på den lade side, så lige om lidt kan vi præsentere fire nye foredragsholdere i Kier Communication: tre seje damer og en cool herre, nemlig Susanne Hoeck, der driver Exenet, Abelone Glahn, der har skrevet bl.a. Dit virtuelle håndtryk, Birgitte Baadegaard, der har skrevet bogen: Så søg det job – og få det samt Farshad Kholghi, skuespiller, stand-upper og foredragholder.

En omvendt tre mand frem for en enke….kunne man sige!

Desuden barsler Wikke & Rasmussen med et jubilæumsshow i løbet af 2014, de har nemlig 30 års fødselsdag! Og Jesper Koch har stor succes med sine “personlig branding” foredrag og kurser, mens der for eksempel også er bud efter Line Ram Sandberg, når emnet: kommende og nuværende kvindelige ledere er på dagsordenen. Og det er et særdeles aktuelt emne, skulle vi lige hilse at sige.

Ser frem til et spændende forår.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: