Nød lærer nøgen kvinde at spinde….

picasso-avignon-reduce

Bortset fra den lettere sexistiske tone i overskriften, ved vi alle, hvad der menes… og der skal ordlyden ikke tages for pålydende mht. køn. Alle kan spinde, når først det gælder!

I dette tilfælde sker det i Sydspanien, som er mit andet hjemland. Jeg har boet i Granada og er kommet i Andalusien flere gange om året igennem de seneste 20 år. Og i de sidste 4-5 år har det ikke været sjovt at se, hvor stor nedturen har været – især for ungdommen. I januar 2013 var ungdomsarbejdsløsheden på 60%!

Men der er lys forude. Ikke mindst for de entreprenante, dem som ikke giver op, men nytænker eller gen-opfinder sig selv og ser virkeligheden i øjnene. Det er så livsbekræftende, og derfor vil jeg gerne viderebringe denne lille solstråle historie, der lige nøjagtig kommer fra de kanter i Spanien, jeg kender, som min egen buskelomme, skrevet af min gode ven Erik Jensen fra Politiken den 13.11.13. Og som måske kan være til inspiration for os andre, når vi ikke tør bryde vanetænkningen, ikke tør tænke nyt, ikke bevæger os uden for vores comfortzone, ikke griber chancen, ikke bruger fantasien, ikke kan se lyset i mørket. Kort sagt, bare er forkælede.

Succes under solen

Billedet, Les Demoiselles D’Avignon,er selvfølgelig et Picasso maleri, Picasso der blev født og opvoksede i Malaga, Andalusien.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: