Eksklusiv MINDFULNESS REJSE TIL FRANKRIG – forår 2014

lmbtt01

Mindfulness i Sydfrankrig – Undervisning, Foredrag og Fordybelse

4 dages rejse

Afrejse fra København d. 20 marts 2014

Mindfulness kursus i eksklusive omgivelser i Provence.

Begrænset antal pladser, de bedste værelser fordeles efter først-til- mølle princippet.

Vi bor på det 4 stjernede hotel La Bastide de Tourtour med en formidabel panoramaudsigt,der ligger midt imellem Provence og Den franske Riviera i 635 meters højde – ved 11. hundredtals landsbyen Tourtour.

INDHOLD:

 • Mindfulness øvelser – siddende, liggende, stående, gående
 • Mindfulness Yoga
 • Mindful walk i naturen
 • Gruppeøvelser i kommunikation, ro, nærvær og tilstedeværelse
  Refleksioner og viden

MÅL:

 • Trække stikket ud, rejse væk og opleve ro, tilstedeværelse og selvindsigt
 • Få den erfaring med teknikkerne der er nødvendig for at integrere dem i hverdagen derhjemme
 • Tømme hjernen og rense ud i krop, tanker og følelser
 • Opleve en dyb ro og afslapning i både krop, åndedræt og bevidsthed
 • Lære sig selv bedre at kende og bruge tilstedeværelse som konkrete redskaber

UDBYTTE:

 • Ro, tilstedeværelse og en større selvforståelse
 • Teknikker til at frembringe ro i hverdagen
 • Lære at bruge tilstedeværelse som et konkret redskab i både arbejde og privatliv
 • En forbedret evne til at forstå sig selv og andre
 • Ledere får et konkret redskab: stop op, mærk sig selv, se situationen med større klarhed og dermed træffe bedre beslutninger samt større nærvær til andre
 • Medarbejdere får et konkret redskab: skabe ro, få overblik, strukturer og dermed mindre stres

Mindfulness er på alles læber
Både for ledere og medarbejdere er mindfulness et værktøj, der giver dig større nærvær, ro, koncentration og overskud.

Mindfulness generelt: 

Ro, tilstedeværelse og en større forståelse af os selv er helt centralt i mindfulness. Når vi trækker stikket ud og tager væk for at træne mindfulness teknikkerne, får vi en meget tydelig oplevelse af netop ro og tilstedeværelse samt en større forståelse af os selv.

Når vi kommer hjem til vores hverdag igen, tager vi oplevelsen med os og integrerer den i vores liv. Mindfulness skal nemlig kunne mærkes og opleves i vores daglige liv. I vores arbejdssituationer, sammen med venner og familie i fritiden, i vores nattesøvn osv.

Mindfulness teknikkerne giver os muligheden for at stoppe op og mærke os selv. På rejsen gennemgår vi de basale teknikker, ligesom vi gennemgår mere avancerede teknikker, men hele træningen er rettet imod, at deltagerne lærer teknikkerne, sådan at man tager dem med hjem og integrerer dem i sin hverdag.

Lederne bringer den ro som mindfulness giver ind i relationer med medarbejdere, kunder eller andre ledere – det giver mere nærvær.

Ledere, der træner mindfulness, bliver mere tilstedeværende og samtidigt bedre til at lytte til sig selv – det giver autenticitet.

Ledere der igennem mindfulness lærer at forstår sig selv bedre får redskaber til at stoppe op, mærke sig selv og se situationen med større klarhed – det giver bedre beslutninger.

Medarbejdere der træner mindfulness får en større ro, bliver bedre til at fokusere, skabe overblik og prioritere – det giver stærkere arbejdsprocesser og mindre stress.

Om underviseren: 

Chris Norre er uddannet Cand. Mag. i Filosofi. Han har forsket i erhvervsrelateret mindfulness i en stor dansk bank og er indehaver af firmaet ”MindBusiness”. 

Chris er tidligere extremsportløber, hvor han igennem sin løbekarriere har løbet bl.a. 30 marathon på 30 dage, 560 km gennem Alaskas kulde og 320 km i Saharas varme sand.

Han mødte noget under løbene – noget som i lang tid ikke kunne forklares med ord. Derfor vendte han blikket indad og begyndte at meditere. Han opsøgte en tibetansk mester og har i over 10 år fået vejledning af ham. Senere begyndte han Filosofistudiet på Københavns Universitet, som han kombinerede med kurser i Mindfulness hos bl.a. Jon Kabbat Zinn ved University of Massachusetts i USA.

Forskningsprojektet med Titlen ”at styrke arbejde og trivsel med mindfulness som redskab” var startskuddet til at starte egen virksomhed. Chris Norre har mange forskellige kunder bl.a. Cola Cola, Mercuri Urval, Nordea og Gentofte kommune. Chris har således også erfaring med det offentlige, hvor han har arbejdet med familiecentre med PPR, Socialrådgivere og sundhedsplejersker samt dag- og døgninstitutioner.

Senest har han udviklet et 8 ugers mindfulness online program, som gør at mindfulness træningen får fuld fleksibilitet, så træningen kan foregå når som helst og hvor som helst.

Desuden er Chris en erfaren foredragsholder, der inspirerer og motiverer mennesker både gennem sin personlige historie og sit dybdegående kendskab til mindfulness.

Om stedet:
Det 4 stjernede hotel La Bastide de Tourtour ligger i helt fantastisk omgivelse med en fabelagtig udsigt til bjergene og Middelhavet, kun 1 times kørsel fra Nice lufthavn.

Alle 25 raffinerede værelser har aircondition, eget badeværelse, minibar, telefon, TV og gratis WIFI. De fleste værelser har panoramaudsigt.

Hotellet har udendørs pool, tennisbane, billiard, jacuzzi, fitnessrum, sauna og massage(bestilles separat). Desuden er der mulighed for trecking i området.

Forplejning inkluderer morgenmad, frokost buffet og 3 retters dinner, på de to hele kursusdage. Køkkenet praktiserer ”det provencalske, kreative cuisine”.Ankomstdagen inkluderer velkomstdrink og 3 retters dinner, mens afrejsedagen inkluderer morgenmad.

LÆS MERE OG BESTIL BILLET HER:

http://www.lidtmere.dk/rejser/mind

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: