2 x Bech og ikke et ord om svenske Bech……

a6cd6fb740

 

– men gerne fra Hanne Bech Hansen.

Galleri LILLE LOTTENBORG præsenterer en aften i selskab med foredragsholder, forfatter og ekspolitidirektør Hanne Bech Hansen i tilknytning til sommerens sidste udstilling med kunstneren Martin Bech Hansen.

Foredraget, der vil dreje sig om Hanne Bech Hansens liv og levned, især før hun blev krimiforfatter, foregår den 4. sept. Kl. 19. Hanne Bech er på flere måder rollemodel for den moderne kvinde. Hun er eksponent for både-og i stedet for enten-eller. Hun startede, efter at have fået barn, sent på en karriere inden for politiet – oven i købet på halv tid, og så i en mandeverden. Ligesom hun aldrig har været bange for at tage bladet fra munden. Og så nåede hun endda helt til tops.

Udover foredraget vil der være lidt godt til ganen, og galleriet vil være prydet med udstillingen: Parallel Småtteri af Martin Bech-Ravn, der er uddannet ved Glasgow School of Arts og kunstakademiet i Oslo. I hans billeder sætter arkitektur scenen, og de menneskelige karakterer udebliver. Malerierne bevæger sig frit mellem abstraktion og realitet.
Udstillingen holder i øvrigt åbent i weekenderne fra kl. 14-18 til og med søndag d. 15. september.

For tilmelding til den 4.sept. kl. 19 til ca. 21: charlotte@thon.dk 

OBS! Begrænset antal pladser!

Pris: 200 kr.

Adresse: Ryvangsallé 76, Hellerup

 

Arrangørerne:

Charlotte Thon, udstillingsleder, og Susanne Kier, Kier Communication

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: