Eksklusivt foredrag: Mindfulness – få mere overskud i hverdagen

chris mind

Kom og hør om hvad Mindfulness er. Hvor kommer det fra, og hvad det kan bruges til.

– Eksklusivt foredrag med Mindfulness instruktør og – forsker Chris Norre. Kun via billetsalget.dk – begrænset antal pladser!

Vores arbejde er en stor del af den hverdag, som Mindfulness skal integreres i. Hvordan får vi Mindfulness ind i arbejdet?

· Lederne bringer den ro som Mindfulness giver, ind i relationer med medarbejdere, kunder eller andre ledere – det giver mere nærvær. 

 · Ledere der træner Mindfulness, bliver mere tilstedeværende og bliver samtidigt bedre til at lytte til sig selv og andre – det giver autenticitet. 

 · Ledere lærer igennem Mindfulness at forstår sig selv bedre De får redskaber til at stoppe op, mærke sig selv og se situationen med større klarhed – det giver bedre beslutninger. 

 · Medarbejdere der træner Mindfulness får en større ro, bliver bedre til at fokusere, skabe overblik og prioritere – det giver stærkere arbejdsprocesser og mindre stress. 

Chris vil også dele sin erfaring med Mindfulness fra bankverdenen, Coca Cola, offentlige organisationer m.fl. Han vil fortælle om, hvilke modeller hans kunder vælger, og hvilke udfordringer hans kunder arbejder med igennem Mindfulness. Han vil også fortælle om det Mindfulness Online program, som han har udviklet i samarbejde med Coca Cola.

På denne aften vil du få en smagsprøve på enkle Mindfulness øvelser. Kom og lad dig blive inspireret. Der vil være tid til spørgsmål og kaffe/te/isvand i pausen.

Om Chris Norre

Chris Norre har stor erfaring med formidling af Mindfulness og vil under foredraget give indblik i de principper, der ligger bag. Han vil også fortælle om sin personlige rejse og erfaring med Mindfulness. En rejse som bl.a. strækker sig over en sportskarriere med bl.a. 30 marathon på 30 dage, mødet med den tibetanske mester der har lært ham om Mindfulness, en kandidat i bevidstheds filosof på Københavns universitet, iværksætter med Mind Business og meget mere.

Tid: 29. Aug. 2013 kl. 19 til 21

Sted: Ny Kongensgade 9 C, 1472 Kbh.K

særpris: 300 DKK Plus moms

Køb billet her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: