Jazz din event op med et anderledes foredrag

I disse Jazzfestival tider bliver man jo inspireret, så hvorfor ikke vove pelsen og ta’ et anderledes foredrag på programmet, næste gang I har inviteret jeres samarbejdsparter? Gi’ dem en oplevelse de ikke lige regnede med.

Jeg kan for eksempel anbefale Nils Elmarks Tintin & Finanskrisen – det sætter lige hele klynkeriet i perspektiv. Se mere her scroll lidt ned inde på siden, og du finder netop dette foredrag. Alle elsker Tintin, og hvad ville han have gjort, hvis han stod midt i en finanskrise?

Et andet foredrag er med Kim A. Page, der foruden performance- og stemmetræning, har et Shakespeare foredrag på programmet. Evigt aktuelle Shakespeare med humor, intriger og drama – jeps det kan vi nikke genkendende til også anno 2013. Tjek det ud her scroll helt ned i bunden, der ligger det som en lille perle.

Skulle I ligefrem få lyst til lidt Jazz, som i live musik, kan det også bookes her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: