Tribute to the Roskilde Festival

5mjhz8xno2848znm

Billedet af Curt Cobain er fra Nirvanas legendariske koncert på Roskilde festival efter Danmarks triumf i EM-finalen i 1992. Og da det jo er agurketid, vil jeg bare lade billedet stå som en tribute til Roskilde festivalen.

Hatten af for en festival der har formået at eksistere og vokse – fortrinsvis på den gode måde, i så mange år. Hvad er nøglen? Det må være de berømte 80/20, hvor passion for musik og livsglæde hen ad vejen også omfavner det kommercielle aspekt af enhver rigtigt god idé.

Jeg var der selv i 1992, arbejdede som marketingchef for Nirvanas danske plademærke BMG. Og Nirvana var på deres “Nirvanas” tinder; men det var svært at overgå en EM finale, som vi vandt. Til gengæld indvilligede bandet i at lave deres eneste TV-interview på den tur, nemlig for DRTV og med Kennan Seeberg som journalist! Giga var det. Der gik jo ikke så forfærdelig lang tid før det hele var slut!

Men Roskilde overlever. Længe leve hippierne:-)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: