Depeche Mode…når fortiden indhenter en.

6513039-depeche-mode-i-parken

I torsdags blev jeg uventet inviteret til Depeche Mode koncert i Parken – sådan ca. kl. 17.30 og med aftale om at mødes i Parken kl. 19.30. Så det blev til en hurtig melding på hjemmefronten: jeg slipper-alt, kom-hjem-mand-og-I-laver-selv-mad; hvad gør man ikke for at se et af sine gamle ynglingsbands!

Og lad mig sige det med det samme, de holder stadig, gir’ den hele armen – ikke mindst Dave Gahan leverer varen i form af både sangperformance og sceneoptræden. Jeg synes bestemt ikke, der er noget bedaget over at se så lækker en krop, der har rundet de 50, gi den med hofterne og så videre! Han har ægte rock/pop attitude og får os til at glemme os selv!

Og det er der jeg vil hen. Det er det musik kan, suge os ind i nuet, få os til at glemme os selv og være 100% til stede, oven i købet i røg og damp, i rimeligt ucharmerende omgivelser og sammen med ca. 40.000 andre mennesker. Det er stort, det fås ikke bedre. Det er jo mindfulness i høj potens. Det er sådan en fantastisk følelse – bare at være og lade sig opsluge af musikken.

For mit eget vedkommende er historien med Depeche Mode oven i købet en af den slags, der i perioder nærmest havde symbolværdi. Da jeg var i London på studietur i 82, købte jeg A Broken Frame og kom i øvrigt hjem med strithårs punkfrisure i en permanent- farvet kulsort udgave! Senere i min tid som skribent på Gaffa, var mit første interview med et internationalt navn Andy Fletcher fra Depeche Mode. Og for at det ikke skal være løgn, var det første band, jeg lavede presse på, som pressechef på Sonet, Depeche Mode, da de havde dobbeltkoncert i Valby Hallen i 88. Senere var jeg med til at udgive Violator og filmen 101. Og som om det ingen ende vil tage, har jeg boet i Andy Fletchers lejlighed i Kensington, da min ex og jeg med vores lille søn var på visit i London hos en tidligere kollega, der nu arbejdede på Mute, Depeche Modes recordlabel.

It all come around in circles! Specielt sådan en fin aften i selskab med “drengene”, hvor man igen husker, hvorfor musik skal høres live!

You get carried away, that’s why!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on juni 16, 2013 by in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , .

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: