Endnu en foredragsholder i “stald”: Kim A. Page – et livsstykke uden lige!

_DAP0163#2-1

Kim A. Page startede sin karriere som sanger og performer, før hun begyndte at udvikle undervisningsforløb og foredrag. Hendes livslange passion for lœring og udvidelse af horisonten, har gjort at hun har boet og arbejdet i 8 lande og 3 kontinenter.

Hun er BA i dramaturgi fra Aarhus Universitet og MA i Organization Development fra Sonoma State University i Californien, og et af hendes specialeområder er kommunikation og præsentationsteknik: Hvordan kommer jeg ud over kanten, hvordan får jeg mig selv med, trods sommerfugle og udfordringer fra alle kanter? Ja, hvordan får jeg teknik, nœrvœr og overskud til at give en præsentation, som er uforglemmelig?

Læs mere

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: