Inspiration, sparring, udveksling, indspark, innovation…

20.lego-art
Kunstner: Nathan Sawaya

Det bobler og spirer, bøgen er sprunget ud i vores baghave, og der er sol over land. Endelig blev det forår – hvor har vi ventet længe!

“Butikken” spirer og bobler også, der sker ting og sager, her, der og alle vegne. Og tak for det.

I de sidste par uger har jeg fået en aftale i stand med en stor salgskanal, lavet aftaler med 5 nye speakers, taget de spæde skridt til et samarbejde med et europæisk innovations netværk og på vej til at få kontakt med en engelsk foredragsagent. Jo, jo, slowly but surely bevæger Kier Communication sig ind i en realisering af drømmen om at “eksportere” danske foredragsholdere. Derude i verden tales der om “the new Nordic model”, mere herom en anden gang.

Men det Kier Communication først og fremmest vil være er virksomhedernes “forlængede arm”, forstået som sparringspartner til virksomhedens næste personaleseminar, kick-off, ledelsesudviklings arrangement, kundearrangement osv. Det kan være HR-chefen/afdelingen, personalechefen eller direktionssekretæren, der har ansvaret for virksomhedens aktiviteter i den retning, måske endda på toppen af de “normale” arbejdsfunktioner, og som trænger til inspiration, indspark og og konkrete forslag i forhold til de emner, der ligger virksomheden på sinde. Og til et givent budget.

Der kommer Kier Communication ind i billedet med forslag til at løse opgaven. Både med foredragsholdere fra “egen stald” og udefra, har et stort net af samarbejdsparter, ligesom vi kan krydre arrangementet med kultur, underholdning, performance eller anden form for overraskelse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: