Torben Wiese – bryd vanen

Torben på strand

Det er med stor glæde og stolthed, at jeg nu kan præsentere Torben Wiese i ” min stald”. Han er en stor kapacitet på sit felt.

TORBEN WIESE er en af landets mest benyttede undervisere og foredragsholdere. Han er forfatter til bestsellerbøgerne ”Bryd vanen og nå dine mål” & ”Bøj fisken mens den er frisk” og er desuden manden bag den nye Vaneworkshop boks® til hjemmebrug i firmaet. Han har via undervisning, foredrag og workshops motiveret og udviklet mere end 150.000 ledere og medarbejdere og gennem sit arbejde hjulpet nogen af Danmarks og Europas største virksomheder med at nå endnu højere mål.

Torben Wiese er Danmarks førende Vanebryder og står også bag Vanebryderuddannelsen® og konferencen ”Vanebryderdagen”. Her uddeler han hvert år Vanebryderprisen® som hidtil er givet til Landstræner Ulrik Wilbek, LEGO Koncernen, EU klimakommissionær Connie Hedegaard, Restaurant NOMA ejer Rene Redzepi og verdens tennisspiller Caroline Wozniacki, Lise Egholm, Skoleleder på Rådmandsgades Skole i København samt Tivoli og Adm. dir. Lars Liebst.

Han har medvirket som tv-vært i TV3-serien Hjemmefronten, været fast tilknyttet Lørdagspanelet på DR P4 og har grundlagt firmaet Habitmanager®, hjemmesiden brydvanen.dk og det nye ledelsesværktøj ”Vane Workshopboksen”.
Torben er desuden en hyppig gæst i såvel radio som TV, hvor han udtaler sig om vaner i både privat- og arbejdslivet.

Brug Torben Wiese til foredrag, peptalks, workshops og som konferencier/ moderator

Mere info her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on april 27, 2013 by in Uncategorized.

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: