Lær kunsten at lede på kanten af Kaos

Kom og hør ledelseseksperten og forfatteren Jesper Koch fortælle hvad der adskiller fantastiske forandringsledere fra gode ledere.

_F5A4227

Tid: den 7. maj i Aarhus og den 28. maj i København

Begge datoer kl. 17 – 19

Se nederst på siden for mere info og bestilling

Jesper Koch er en eftertragtet foredragsholder og træner for ledere og lederteams i både offentlige og private virksomheder. Med sin nye bog “På kanten af kaos – kunsten at være en karismatisk leder” har Jesper introduceret en banebrydende forståelse af, hvordan succesfuld ledelse bør praktiseres i det 21. århundrede.

Professor Anders Drejer gav bogen 5 stjerner i Børsen og udtaler: ” Der er tale om en gennemarbejdet, gennemtænkt og original bog, der endda er god at læse og få forstand af”.

Ifølge Jesper Koch løfter mange ledere sig ikke over det middelmådige, fordi de stadig styrer efter de principper, der gav succes i industrisamfundet. Derfor får mange ledere problemer, da de hverken har tilstrækkelig viden eller værktøjer til at lede moderne vidensarbejdere.

Til arrangementet byder Jesper Koch ind med en helt ny forståelse af motivation og ledelse i nutidens virksomheder, som kan give dig ny inspiration til, hvordan du kan blive en endnu bedre og mere karismatisk leder.

I forbindelse med arrangementet kan du købe bogen ”På kanten af kaos – kunsten at være en karismatisk leder” til særpris.


Om Jesper Koch

Jesper Koch er tidligere professionel soldat og blev i 1992 udsendt til Bosnien-Herzegovina under United Nations Protection Forces (UNPROFOR). Efter 6 års aktiv tjeneste i hæren valgte han at læse psykologi på Aarhus universitet, hvorfra han blev eksamineret cand.psych. i 2003. Motivationen bag dette utraditionelle sporskifte var en nysgerrighed og en passion for at forstå, hvorfor nogle ledere er gode ledere, mens andre er exceptionelle forandringsledere.

Jesper er i dag en eftertragtet foredragsholder og træner for ledere og lederteams i både offentlige og private virksomheder. Han er kendt for sit store engagement og sin dybe indsigt i temaerne ledelse, motivation og præstation, som han krydrer med egne erfaringer, som mellemleder og topleder i biotech industrien, forsvaret og konsulentbranchen.

PRIS: 125 kr.

Den 7. maj i Den Gamle By, Hobrohuset, Viborgvej 2, 8000 Aarhus C: bestilling her

Den 28. maj i København, *Better Place, Strandvejen 60, 2900 Hellerup: bestilling på sk@kiercom.dk

* Der er mulighed for at prøvekøre en EL-bil mellem kl. 16 og 17, book plads ved bestilling på mailen ovenfor.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on april 12, 2013 by in Foredrag og Kurser and tagged , , , , , , .

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: