Drømmeland

Manihi

Synes lige der er behov for at drømme sig til sydligere himmelstrøg….

Men ugen har faktisk budt på positive elementer, nu hvor andre elementer sendte snevejr!

Har været til et morgenmøde og et aftenmøde, hvor kvindelige foredragsholdere hhv. talte om Linkedin og Humor på arbejdspladsen. Og de var begge superskarpe. Herligt når kvinder sætter sig selv i spil. Og på områder der traditionelt sorterer under de mandlige dyder, nemlig IT og humor. Det patent er brudt for good. – Begge foredragsholdere vil inden længe kunne bookes via Kier Communication.

Men som altid er det to skridt frem og et tilbage.

Har i ugens løb også holdt møde med en kvindelig blogger, der er blevet fritstillet fra større mediekoncern. Topledelsen er endnu ikke helt indstillet på at bruge resourcer på sociale medier…de er stadigt bundet af en forestilling om, at deres mediekoncerns kerneområde er print medier. Som om det ene udelukker det andet! Det minder mig om musikbranchen, som jeg selv er rundet af, og hvor man heller ikke ville se sandheden i øjnene OG kom til at bøde for det big time. Ja, man slikker stadig sårene.

Keep on dreaming…eller tag tyren ved hornene. De sociale medier er kommet for at blive, og de bliver kun større i indflydelse. Jeg bliver selv helt svimmel nogen gange, over alle de muligheder, der dukker op jo længere ned i materien, jeg kommer. Døgnet har ikke timer nok – what else is new?

Så kan man jo drømme sig ud på en øde ø uden computer, I-pad eller I-Phone, og se om man møder Fredag.

Fredag skal være ret lækker, for at man ikke kommer til at savne ovennævnte – eller hvad? Kunne du undvære facebook, linkedin og de andre social media venner i en hel weekend?

God weekend

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on marts 15, 2013 by in Uncategorized and tagged , , , , .

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: