Myter om magten

I naturlig forlængelse af kvindernes internationale kampdag d.8.marts, er det med stor stolthed at medforfatter af bogen Myter om Magten, Line Ramm Sandberg, præsenteres som foredragsholder i Kier Communication!

For godt 2 år siden gik Line sammen med 8 andre kvindelige ledere – alle på et højt strategisk niveau i forskellige brancher, for at skrive en bog om kvinder i ledelse. Bogen hedder ”Myter om Magten” og udkom i Juni 2012. Siden har hun været aktiv foredragsholder omkring emnet ”kvinder i ledelse”, og forfattergruppen er desuden sparringspartner for Ligestillingsminister Manu Sareen i debatten om, hvordan vi i Danmark får gjort noget ved manglen på kvinder i den danske erhvervstop.

myter

Bogen sætter fokus på det faktum, at der i Danmark kun er ca. 6% kvinder i toppen af dansk erhvervsliv, og det samme gør sig gældende når man taler bestyrelser (eksl. De medarbejdervalgte medlemmer). Dette forhold har desværre været konstant igennem de sidste 10-15 år på trods af, at der er kommet flere og flere velkvalificeret kvinder igennem de danske uddannelsesinstitutioner. I dag er ca. 65% af dem der går på de videregående uddannelser kvinder, så hvorfor har denne fordeling ikke slået igennem i toppen?

Læs mere her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on marts 12, 2013 by in Foredrag og Kurser, Uncategorized and tagged , , , .

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: