Tanke timeout med Thomas Markersen

Tanke Timeout er et resultat af et unikt samarbejde mellem mange aktører. Flere end 25 personer har været engageret i projektet. Vildt! For at nævne et par stykker: Sonys skønne folk og især Peter Grønbæk leverede idéer, energi og skabte platformen for underholdningen, Henrik Søgaard lavede lyd, Steen Evald fotograf/film. Og op fra den kreative gryde af musikere, kunstnere og gode sjæle, især i Thomas’ hoved, opstår en metode, der hedder “Tanke Timeout”.

En metode, der er en slags nedkog af visdom og forskning i psykoterapi. En metode, der gør tidstestet visdom og den moderne psykologis bedste redskaber til folkeeje. En metode, der med garanti afhjælper stress og bl.a. gør mindfulness jordnært og anvendeligt. I og med at øvelserne kun har en varighed på 5 minutter, er der skabt en helt ny standard for anvendelsen af kendte og velafprøvede teknikker, der virker!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on februar 13, 2013 by in Foredrag og Kurser.

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: