Chris Norre om Mindfulness den 31.1.2013 kl.19

chris mind

Torsdag d. 31. januar kl. 19-22 er der fremvisning af dokumentarfilmen ”FREE THE MIND” af Phie Ambo med efterfølgende debat og foredrag med CHRIS NORRE 

Arrangementet indledes med en introduktionsvideo til elbilen og i pausen vil der være mulighed for at få en prøvetur i fremtidens elbil.

Chris er én af de absolut bedste formidlere af Mindfulness i Danmark. Under foredraget får du indblik i Chris’ store viden om Mindfulness og du hører om hans baggrund i Extremsportens verden. Du vil blive inspireret og motiveret – og du vil få introduceret helt enkle redskaber til at finde mere overblik, ro og balance. Redskaber du ikke skal opfinde men genfinde!

Chris Norre 

Forsker i Mindfulness og uddannet filosof i bevidsthedsfilosofi på Københavns Uni. Tidligere elite ekstremløber med bl.a.30 marathon rundt i Danmark på 30 dage, 560 km løb i ned til 45 minus grader i Alaska, 320 km løb i Saharas varme sand. Uddannet i Mindfulness ved Jon Kabat Zinn og den tibetanske mester Namkhai Norbu Rinpoche.

———————-

Pris: 150,- kr. Tilmelding sker ved at skrive til: Henriette@mindbusiness.dk eller køb billetten på http://www.billetto.dk

Læs mere og book Chris Norre 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on januar 30, 2013 by in Foredrag og Kurser.

Navigation

Kiercom Nyhedsbrev

KierCom på Facebook

Kiercom på Linked In

%d bloggers like this: